Wednesday, October 24, 2012

9# Wordless W.E.D.N.E.S.D.A.Y

Best Blogger Tips
HAPPY FAMILY. I will always miss them. Always. Nangis sikit.
Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua umat Islam serata dunia. InsyaAllah tahun ini aku berpeluang menyambut Hari Raya Korban di perantaun untuk kali ke-2 kerana last year pulang ke Malaysia ngam-ngam flight date tu Malaysia dah sambut dulu, India lewat sehari. Tak sempat nak solat raya. Tahun ini kami pelajar Malaysia di India akan menyambut Bakrid pada 27/10/2012 bersamaan 11 Zulhijjah 1433. Seperti biasa, lewat sehari dari Malaysia. Yang aku pelik tu, Manipal sambut raya sama tarikh Malaysia.

Waduhhh!! Rindu betul sama mereka.

Friday, October 12, 2012

I'm out

Best Blogger Tips
Victor Harbor, Adelaide.

Actually saya sedih sebenarnya tengok blog ni terbengkalai hampir 2 bulan lamanya. Saya seperti ketandusan idea genius untuk menulis. Semangat nak tulis pasal trip Aussie pun tak menjadi-jadi. Kemampuan untuk luahkan idea dalam bentuk penulisan jadi semakin lemah. Kalau dulu korang baca maybe tersenyum tetapi sekarang idea sudah tak dak. Maafkan saya semua. Berikan saya ruang berikan saya masa. Blog diskodansa akan menyepi buat seketika. Sekian~