Friday, March 18, 2011

Hostel USM KLE

Best Blogger Tips
1st Batch of MD Programme of USM KLE.
PLEASE READ THIS USMKLE @ Belgaum




20 comments:

  1. eh aku tak paham. hostel ko yang gambar2 kat atas tu la? yang under construction tu apa pulak?

    bagus dowh post ni. ko suruh pihak USM letak link post kau ni kat website diorang, under FAQ haha gerenti ah lagi famous.

    p/s: gatal nak mampus kau haha

    ReplyDelete
  2. macam ni.sekarang kami semua menumpang dihostel NRI JNMC. Hostel sebenar USM KLEmungkin akan siap dlm setahun lg.
    aku post untuk new student yg akan amsuk bulan 9 ni.dorang akan tinggal kat hostel ni dulu.

    jgn la masuk web usm. da lah ayat aku lucah2.kang xpasal2 kena banned.gambar okeh la.

    aku nak kawen dow.hahaha

    ReplyDelete
  3. nie kalau compare dgn hostel usmkk, boleh nangis ohh T.T isk isk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sewa bulan die kalau compare dengan usmkk, boleh histeria ohhhh TT isk isk

      Delete
  4. hehehehe...nampaknya macam gitu lah gayanya.

    ReplyDelete
  5. wooouuuuwwww!!!kalah bilik pompuan...
    hahah...btol!abg kite pon kate buku2 kat sane murah2...abg aidil.doakan kt esok result kuar... ^_^

    ReplyDelete
  6. hahaha..biasala kan hidup bujang.kena la kemas kn
    mmg murah pun disini

    InsyaAllah cemerlang. doa byk2.buat solat hajat.
    kalau cemerlang jgn lupa apply ke OverC. amik medic k.kte tamabh Dr dlm family kte.

    neway, gudluck

    ReplyDelete
  7. whoa!! kaww tiaww!! memang best laa hostel sana.. btw, abg aidil, saya bakal junior abg.. yoroshiku onegai shimasu.. (sila beri tunjuk ajar..)

    ReplyDelete
  8. salam nak tanya ade tak student yg dpat jpa under prgram ni?

    ReplyDelete
  9. salam.utk student jpa belum ada lagi.MMC baru saja dtg buat accreditation.keputusan pun belum dpt lagi. after dah approve baru jpa hntr student.biasanya bila 1st batch dah grad.maknanya lg 6 tahu lg.hehe

    ReplyDelete
  10. citer sedihnya adik i suppose to fly on 9th Sept. x dpt fly atas sebab2 yg di create oleh MMC...hari ni parents yg anak2 mereka stuck ni mengadap PM @ Putrajaya jam 3pm...yg peliknya..setelah scolarship dah dpt, visa dah buat, last minit yg bole fly hanya 70 org sj out of 90 yg selected...my sister di antara 21 orang pelajar yg sangkut...kesian tak...i x paham betul la...

    ReplyDelete
  11. bole tanya tak,siapa yang menaja pelajar2 yg berjaya melanjutkan pelajaran ke Karntaka ni?Boleh tak citer kan ...saya sangat berminat.

    ReplyDelete
  12. Pic cantik, post cantik, tmpt pn cantik. Yg pnting stdnt kt sana cantik-cantik. =)

    ReplyDelete
  13. Salam. Lawanya, macam tinggal di condo. Aku pun ada tangkap gambar Hostel USM, tapi di main branch, Penang island

    ReplyDelete
  14. Dil, mintak plagiat gambar hostel tak siap sekeping..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..

    nak tanya, program ni ada interview tak? errr, soalan mcm hape je sbb medic mestilah ada interview kan? =.=" tp nak tanya ni. interview program ni basically mcm mana?
    lg satu, kalau MARA sbln dpt berapa? dlm duit msia.

    thanks in advanced.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tlg jawab yer tuan tanah...
      interview.. ada la.. mcm biasa... utk prog medik.. hehehe
      mara...latest...sya yg akan msuk sept 2013 nih sbln USD 500

      Delete
  16. Hello, I'm a private Malaysian student funding myself to KLE dental college. I wanted to ask whether we stay in these hostel(since I'm not under USM-KLE)... Kalau boleh jawab pertanyaan saya terima kasih banyak-banyak!! Haha. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes of course. All of you are staying here. NRI is our old hostel. We just staying there for about 2 years waiting for our new hostel completed. All of this pictures showing are Non-Residence India Hostel. about 400meter from USMKLE Hostel.

      Starting 2013 we are shifting toour new USMKLE hostel. From what I heard, anyone can apply to stay here but depends on availability. You can try ask USMKLE manaement.

      Delete
  17. hi friends,

    Compare and Save On a Wide Choice of Lowest Air Fares Today No Fee to Book Over 300 Airlines to Pick
    Trade Wings Belgaum
    Call us on 7204767659

    ReplyDelete